Öppet hus / besök oss

Varje år under höstterminen ges blivande elever och deras föräldrar möjlighet att besöka Sveriges ledande cykelutbildning, göra intagningstester och cykla i Sveriges bästa cykelmiljö.

Mest lämpligt för ett besök är i samband med vårat öppet hus under höstterminen som är TISDAGEN DEN 24 OKTOBER 2017.

KLICKA HÄR FÖR INBJUDAN TILL ÖPPET HUS (läggs ut i september)

KLICKA HÄR FÖR ANMÄLAN TILL ÖPPET HUS

Kan du som elev eller förälder inte delta under vårt öppet hus föreslår vi att ni bokar in ett personligt besök på skolan under höstterminen för att få möjlighet till att skapa er en så bra uppfattning av utbildningen som möjligt och träffa framtida träningskamrater och tränare.

Missat att ansöka innan 1 december?
Sista ansökningsdatum till Cykelgymnasiet Vansbro är 1 december varje år, men tveka inte att kontakta oss även efter detta datum om du är intresserad av utbildningen och vill komma på besök, göra antagningstester och ansöka.

Kontakta oss gärna via mail för att boka en tid för ett eget besök!

adrian.hornqvist@vduf.se

Nedan ser du en karta över skolan:

karta vansbro